Magazijninrichting

Logistiek profijt van het hoogste niveau...

Het professioneel inrichten van magazijnen is óók een specialiteit van Frissen Intern Transport. Palletstellingen, inrijstellingen, legbordstellingen, tussenvloeren - elk magazijn krijgt de maatwerkinrichting die garant staat voor logistiek profijt van het hoogste niveau.

Bij Frissen Intern Transport in Limburg bent u niet alleen op het goede adres voor de levering van uw magazijninrichting, maar ook voor de keuring van uw stelling. 
Om uw magazijnstellingen veilig te houden, is het verstandig deze minimaal eens per jaar grondig na te (laten) kijken. Frissen verzorgt op dit vlak de VA-keuringen (Veiligheid Arbeidsmiddelen) voor stellingen.

Bij nieuwgebouwde stellingen verzorgt Frissen de VA-keuring: controle op montage en voorschriften volgens de NEN 5051. Daarbij worden de stellingen voorzien van borden met draagkrachtgegevens en maximumbelastingen.

Bij keuringen van bestaande stellingen controleert Frissen’s keurmeester onder meer op schade, scheefstand, ontbrekende onderdelen, aanwezigheid stellingbeschermers en doorvalbeveiligingen. Desgewenst wordt een actuele tekening gemaakt van de stellingconfiguratie, zodat uw technisch dossier up-to-date is.

In geval van aanrijdschades voert Frissen een schade-inspectie uit, inclusief vrijblijvende offerte voor reparatie. Mocht sprake zijn van gevaarlijke situaties, dan zal de keurmeester dit direct melden, zodat acuut maatregelen kunnen worden genomen.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Frissen Intern Transport. Wim Lacroix staat u graag te woord. Bel 043-6099170 of reageer via ons reactieformulier.

    op dit moment zijn er geen actuele nieuwsberichten