Over Frissen

Bedrijfsinformatie > onze visie

Frissen Groen Techniek en Frissen Intern transport


ONZE VISIE:

De naam Frissen staat garant voor loyaal meedenken met iedere klant. Onze inspiratiebron zijn de traditionele waarden van een authentiek familiebedrijf. We hechten aan warmhartig persoonlijk contact. Investeren in duurzame relaties. Hebben aldoor scherp oog voor uw belangen. Zetten ons vanuit vakkennis en kwaliteitsbesef schrap voor trefzekere oplossingen. En geven voorrang aan service die aanvoelt als ’n warme deken. Kortom, u weet zich verzekerd van een uiterst betrouwbare collega-in-zaken. Daarbij laat Frissen zich graag kennen als flexibel specialist. We bieden een compleet pakket aan ijzersterke producten waaruit altijd de juiste keuze te maken valt. Garanderen maatwerk in nazorg. Scherpen steeds onze expertise aan, zodat u kunt rekenen op kundig advies. En laten de veelzijdige service in de pas lopen met uw behoeften. Bovenal wordt onze ondernemingsvisie ingekleurd door kwaliteit. Als klant verdient u de beste oplossing, kwalitatief gewaarborgd tot in alle finesses.

Bedrijfsinformatie > over Frissen

OVER FRISSEN:

Frissen heeft sinds 1954 positie gekozen als sparringpartner voor klanten met specifieke behoeften aan machines en gereedschappen. De groei naar inmiddels 65 vakmedewerkers strookt met onze visie dat afnemers vooral gebaat zijn met een breed georiënteerde leverancier. Vandaar de geboden keus uit een royaal producten gamma, waarbij A-merken weloverwogen de boventoon voeren. Van ijzersterk tuingereedschap tot zelfrijdende gazonmaaier (Tuin en Park). Van flexibele handpallettruck tot krachtige heftruck (Intern Transport). Van messcherpe ploeg tot volautomatische oogstmachine (Landbouw). Van wendbare laadkraan tot robuuste graafmachine (Grondverzet/Laden en lossen). Van handveger tot straatveegmachine (Reiniging) en van sneeuwschuif tot professionele zoutstrooier (Gladheid).  

Frissen's inzet reikt verder dan de verkoop en verhuur van 'producten'. Ook onderhoud en reparatie zijn stevige pijlers onder de onderneming. Modern uitgeruste werkplaatsen, ruimgesorteerde magazijnen met gevarieerde onderdelen, alerte service-op-locatie. Maar ook het gemak van materiaalonderhoud en keuring conform vaste abonnementen. En erkende trainingen in het kundig en veilig gebruik van machines. Zo wordt iedere klant op zijn specialistische wenken bediend. En ervaart hij de efficiencyvoordelen van Frissen als totaalleverancier. Desgewenst alle vereisten in één vertrouwde hand. Maatwerkservice die de klok rond gaat. En altijd paraat om nieuwe oplossingen te bedenken.